Kinderen helpen met

Lezen

Lezen, spelling, dyslexie

Als ouder van een kind op de bassischool krijg je het advies om thuis te oefenen met lezen. Iedere dag 10 minuten. Heeft jouw kind moeite met lezen, dan is dit een hele klus. Het lezen leidt vaak tot frustratie. Lukt het niet om sneller te lezen? Raadt jouw kind wat er staat, in plaats van echt te lezen? Wikkelwijs pakt het aan. Wij helpen kinderen om beter te lezen door:

  • Persoonlijke aandacht

    Voor het niveau en tempo van ieder kind
  • Veel structuur

    Om de basis van het kind te verstevigen
  • Samenwerking

    Met ouders en school
divider

Voor al die inzet van jullie kind

Met verschillende kleuren en codes helpen we een kind om letters, woorddelen en leesregels om te zetten naar klanken. Hierdoor zal het kind op school minder snel vastlopen bij de leeslessen. Mocht dat toch gebeuren, dan weet jouw kind hoe te handelen om weer verder te kunnen.

Met een portie geduld, doorzettingsvermogen, een stappenplan en veel vertrouwen lukt het om de leesmotivatie te stimuleren én een beter leesniveau te realiseren.

divider

Wat mag je verwachten?

Goed kunnen lezen is belangrijk, maar ook leuk. We willen dat elk kind er plezier aan beleeft. Daarom werken we spelenderwijs met behoud van de begeleidingskwaliteit. Het kind ervaart: “Yes! Ik kan het!“

Wikkelwijs maakt leren weer leuk!
Heb je

Vragen?

Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mail bericht. Je kunt ook het contactformulier invullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×