Lees de

Reviews

Lees hier hoe anderen mijn hulp bij de leerontwikkeling van hun kind hebben ervaren.

Laat een review achter

“Gewaardeerde kracht in een drukke tijd”

In een drukke periode heeft Lisette voor ons enkele onderzoeken uitgevoerd. De samenwerking met haar verliep prettig en vlot. Lisette hield ons op de hoogte van de voortgang en overlegde waar nodig. Na afloop kregen we alle materialen overzichtelijk geordend in de dossiers weer terug. Lisette, fijn dat je ons in een drukke periode zo snel en betrokken vooruit hebt kunnen helpen!

“Onzekere leerling !”

In groep 8 de Hulp ingeroepen van Lisette van Wikkelwijs met de vraag: “kun je onze dochter helpen wat zelfverzekerder te worden op het gebied van spelling, taal en rekenen zodat ze met meer zelfvertrouwen naar school gaat”. Lisette is met haar aan werk gegaan op een lieve en geduldige manier. Nu past ze alle regels met het grootste gemak toe en durft ze in de klas vragen te stellen.

“Sterker in haar schoenen”

Onze dochter kon wel een steuntje in de rug gebruiken op het gebied van rekenen. De ondersteuning van Wikkelwijs bezorgde haar zoveel meer dan dat; dankzij Lisette kreeg onze dochter de wind weer in de zeilen! Met enorm veel oprechte aandacht en oog voor het kind zorgde Lisette voor een ijzersterke ontwikkeling op het gebied van rekenen maar nog meer op het gebied van zelfvertrouwen.

“Goed onderzoek!”

Onder de indruk van Lisette’s expertise en handelen bij het in kaart brengen van de ontwikkeling en hiaten in de leerstof bij onze dochter. Dit heeft veel inzichten en informatie opgeleverd. Ze is heel bekwaam en legt alles helder uit. Fijn in de communicatie. Ze maakt leuk contact met je kind en nog belangrijker: heel positief en opbouwend. Een fijne en veilige plek om te leren!

“Topper”

Ik heb regelmatig samengewerkt met Lisette. We hebben samen bootcamps gegeven en overleggen regelmatig over ‘onze’ kinderen. Ik word iedere keer weer blij van het enthousiasme en de diepgaande kennis van Lisette. Ze geeft gedegen les en is een fijne juf voor de kinderen. Ik weet zeker dat uw kind veel gaat leren en blij wordt van Lisette.

“Betrokken collega”

Als collega ben ik heel blij met de samenwerking met Lisette! Ze is betrokken, oprecht en zeer professioneel. Tijdens onze gesprekken en overleggen denkt ze actief met me mee en het is merkbaar over hoeveel kennis en kunde zij beschikt. Ze neemt de tijd voor je, zowel voor mij als voor een kind (en ouders en leerkrachten). Het kind wordt door haar gezien en gehoord en ze sluit bij hem/haar aan.

“Helemaal top!”

Van een meisje dat EED heeft, daardoor erg onzeker is en niet hardop durft te lezen, naar een vrolijke meid, vol zelfvertrouwen die het zelfs leuk is gaan vinden om te lezen. Dat is mede te danken aan de goede manier van werken van Lisette. Altijd een luisterend oor voor zowel onze dochter als ons als ouders. Lisette denkt erg mee en weet je kind op een leuke manier te motiveren.

“Fijne samenwerking!”

Als leerkracht in het basisonderwijs heb ik verschillende trajecten mogen doorlopen met Lisette. Kinderen met een leerprobleem uit mijn klas gingen wekelijks graag naar haar toe.

Ik heb Lisette ervaren als een deskundige, meedenkende, probleemgerichte en betrokken professional. Samenwerken aan hetzelfde doel is heel prettig met Lisette.
Dank voor de fijne, waardevolle samenwerking!

“Zo goed voor haar zelfvertrouwen”

Lisette is een topper! Onze dochter gaat sinds kort naar haar toe voor rekenbegleiding, ze vindt het zo fijn om samen stap voor stap spelenderwijs het rekenen beter onder de knie te krijgen en heeft zo op school echt meer zelfvertrouwen

“Super tevreden”

Sinds mijn dochtertje bij Lisette komt voor de remedial teaching is ze enorm vooruit gegaan. Nu kan ze wel lezen! Mijn dochtert heeft echt een klik met Lisette. Goede aanpak, fijne benadering.

“Rekenen”

Wij hebben rekenbegeleiding voor onze dochter aangevraagd bij Wikkelwijs. Door de begeleiding bedacht ik me dat elke som uniek was voor onze dochter. Zij ziet niet dat ze diezelfde som net ook al heeft gedaan. Na dit inzicht ging het samen oefenen meteen een stuk beter.

“Leren spellen!”

Lisette heeft me geleerd hoe ik de spellingregels moet gebruiken. We hebben erg gelachen om het avontuur met de ridder!

Heb je

Vragen?

Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mail bericht. Je kunt ook het contactformulier invullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×