Mijn naam is Lisette van de Kerkhof. Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en orthopedagoog. Nadat ik zeven jaar ervaring heb opgedaan het basisonderwijs, als leerkracht, orthopedagoog , ambulant begeleider en remedial teacher, ben ik in januari 2016 gestart met Wikkelwijs. Mijn tweede grote passie is mijn gezin; ik ben getrouwd en moeder van twee (binnenkort drie) prachtige kinderen.

Met Wikkelwijs help ik kinderen met leerproblemen om hun moeilijkheden te begrijpen en er zo goed mogelijk mee om te gaan. We gaan samen eigenwijs op zoek naar leermogelijkheden voor uw kind.

Kwaliteit staat voorop. Daarom ben ik lid van de NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen), het KD (Kwaliteitsinstituut Dyslexie) en het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).

Via bijscholing, intervisie en supervisie blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Wilt u weten wat ik voor uw kind kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

To Top