Even voorstellen

Wie is Wikkelwijs

Ik ben Lisette van de Kerkhof. In november 2015 ben ik gestart met Wikkelwijs. Daarvoor werkte ik een aantal jaren als leerkracht, remedial teacher, ambulant begeleider, orthopedagoog en dyslexiebehandelaar.

Wikkelwijs is een praktijk voor orthopedagogiek en remedial teaching. Als orthopedagoog begeleid ik kinderen bij wie het leren minder soepel gaat dan verwacht. Mijn specialisme is het behandelen van dyslexie en dyscalculie. Ook voor hulp bij andere leerproblemen kun je bij mij terecht.

Neem contact met mij op

Dit doet Wikkelwijs ook!

Naast het behandelen van leerstoornissen en leerproblemen kun je ook bij Wikkelwijs terecht voor begeleiding bij gedragsproblemen.

Wikkelwijs heeft beschikkingscodes voor vergoede jeugdzorg via het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) in Heeze-Leende en omliggende gemeenten.

Bij verschillende stichtingen en praktijken in de regio bieden we ondersteuning aan de  leerkracht in de dagelijkse praktijk. Bijvoorbeeld om dyslexie-behandelingen (EED) te geven, of om scholen te helpen kinderen beter in beeld te brengen middels intelligentie-onderzoek of onderzoek naar de informatieverwerking.

Wil je weten wat Wikkelwijs voor jouw kind kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

 

Missie

Ons doel is: Leerontwikkeling bij íeder kind.

Kwaliteit staat voorop

Wikkelwijs biedt kwaliteit. Daarom ben ik lid van het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd), de NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen) met BasisAantekening Psycho-Diagnostiek en sta ik geregistreerd als dyslexiebehandelaar bij het NKD (Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie).

Via bijscholing, intervisie en supervisie blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

 

Visie

Om leerontwikkeling te kunnen bereiken, gaan we actief met een kind aan het werk. Vanuit het diagnostisch onderzoek brengen we de problemen in kaart. We werken vanuit de kracht van het kind, waarbij we de achterstanden remediëren.

Naast het begeleiden van leerproblemen gaat veel aandacht naar het stimuleren van zelfvertrouwen en het wegnemen van bijvoorbeeld rekenangst. We geven inzicht in wat we aan het doen zijn en waar we naar toe willen.

Voor de meeste efficiënte aanpak zoeken we graag de samenwerking met school. Dit alles zodat een kind zo optimaal mogelijk tot ontwikkeling komt.

Heb je

Vragen?

Neem telefonisch contact met mij op of stuur een e-mail bericht. Je kunt ook het contactformulier invullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×